Oblizeki

Knjiga "Oblizeki" Otkrijte knjigu "Oblizeki"

Novosti 2. travanj 2010.

Oblizeki za šunkom – novi e-book

Škartoci od šunke, salata sa šunkom tisuću otoka, omlet sa šunkom, egzotična šunka, ruska salata, rižine okruglice iznenađenja i namaz od šunke izbor su jela sa šunkom glavne urednice oblizeka Božice Brkan, koja ne morate nužno pripremati samo o Uskrsu, iako vam njihove recepte darujemo u prigodnome uskršnjem novome e-booku Oblizeki sa šunkom.

Ekipa Oblizeka ponovno vam donosi zanimljivu i ukusnu uskršnju čestitku. Imajući na umu koliko je najveći katolički blagdan jestveno zapravo konzervativan i zadan, jer zrcali sliku nekadašnje prehrane stanovništva u nas na kraju zime i početkom proljeća, pomišljali smo na jaja, zatim na mladi luk, rotkvicu te hren, pa i posni bakalar, janjetinu i na tradicionalne dizane pogače, a zaustavismo se i opet na – šunki.

Škartoci od šunke, salata sa šunkom tisuću otoka, omlet sa šunkom, egzotična šunka, ruska salata, rižine okruglice iznenađenja i namaz od šunke izbor su jela sa šunkom, koja ne morate nužno pripremati samo o Uskrsu, iako vam njihove recepte darujemo u prigodnome uskršnjem novome e-booku Oblizeki sa šunkom.

Oblizeki sa šunkom

Šunka, kuhana ponajprije, neizostavna je u košarici što se nosi na blagoslov, svetenje. Neizostavna je i u potrošačkoj košarici, ove godine i jeftinija nego ikada i u izboru većem nego ikada.

Naš podsjetnik s malim idejama u e-booku autorice i urednice Božice Brkan, po čijem je odabiru i zamisli jela okusom i izgledom majstorski izvela kuharska ekipa Cateringa Majetić iz Zagreba a snimio Igor Sitar /Blue Studio te ga grafički oplemenio Ivan Brezak Brkan svakako bi vam trebao dobro doći. Pogotovo ostane li vam blagoslovljene a nepojedene uskršnje šunke. Trebao bi vas ponukati da, imate li viška, podijelite s onima koji imaju manje ili šunke ni o Uskrsu nemaju, a možete i razmjenjivati različite vrste šunke i različite vrste sušenoga pa kuhanog mesa i kobasica.

Preuzmite Oblizeke sa šunkom (1.8 megabajta u PDF formatu)!

Namjerno preskačemo i trendovski priču o brunchu i pouku o vrstama šunki.

Blagoslovljen vam bio stol. I ne samo o Uskrsu!

Primajte RSS novostiBesplatne i brze

Božica Brkan

Piše Božica Brkan

Božica Brkan , utemeljiteljica i glavna urednica internetskog magazina Oblizeki, autorica je brojnih tekstova i knjiga o hrani kao što su kultni “Oblizeki – Moslavina za stolom”, “Enciklopedija špeceraja” te petnaestak kuharica bestselera, najnakladnijih u nas, od kojih su neke prevedene i na više jezika (“Hrvatska za stolom”, “Mediteran za stolom”, “Hrvatska jela na suvremeni način, “Slastice u Hrvata”, serijal “Mala škola kuhanja” itd.). Od 1993. do 2009. uređivala je Večernjakov prilog četvrtkom Vrt.

1 komentar

Komentirajte

RSS kanalBesplatna i brza!

RSS kanal omogućuje vam da doznate kada su se na određenoj web stranici pojavio novi sadržaj, u ovom slučaju Oblizeki. Štedite vrijeme i uvijek ste prvi informirani.