Oblizeki

Knjiga "Oblizeki" Otkrijte knjigu "Oblizeki"

Novosti 23. travanj 2020.

Franck kava za van na više od 1000 mjesta po Hrvatskoj

Covid 19 zatvorio je vrata većine restorana u Hrvatskoj, pa, tvrde i ozbiljnije i analize utjecaja pandemije i na jezik, više se ne govori vidimo se na kavi nego vidimo se na kavi kad sve prođe. Kada? Spominje se relaksacija mjera, ali se ne zna ni kad ni koliko, pa su najčešće TV-reklame u kojima se spominje kava različiti kućanski aparati za pripremu kave baš onakve kakva je ona u omiljenom restoranu.

jedna od koristi pandemije: bolja ponuda kave za van (Fotografija: Franck)

U kratko vrijeme bitno su se promijenili dobri stari običaji, pa, kako su se Hrvati stjecajem prilika morali odreći svojega omiljenog sjedenja i nasjedavanja na kavi, Franck 22. travnja 2020. javlja kako se pobrinuo da svi ljubitelji najpopularnijeg toplog napitka na svijetu i dalje mogu uživati u šalici svoje omiljene kave. Kako bi kava iz najdražeg kvartovskog kafića što manje nedostajala, a vrijeme čekanja nekih boljih vremena prošlo što brže, omogućuje alternativu izbora kave za van.

Uz više vrsta kave, i čaj (Fotografija: Franck)

Coffee to go, kao i drugi proizvodi za van, od salata, ćevapa do sarmi, i u nas su postajali popuplarni, ali ne brzinom kao u nekim drugim europskim zemljama, SAD i slično. Ni bjelosvjetski lanci poznati upravo po takvoj usluzi u nas se nisu razvijali očekivanom brzinom. Sada se i to mijenja, pa je vodeći hrvatski proizvođač kave odabrao aparate dvaju, kažu također vodećih europskih proizvođača Necta i Rheavendors da bi Franckova kratka ili duga kava, cappuccino i macchiato postali lako dostupni svima koji ne mogu zamisliti dan bez crnoga napitka.

Bezgotovinsko plaćanje (Fotografija: Franck)

Uz originalne okuse raznih kava, na samoposlužnim aparatima mogu se naručiti i topla čokolada te Franckovi čajevi. Ponuda uključuje i Franck Snogoo samoposlužne aparate opremljene digitalnom tehnologijom – bluetoothom i telemetrijom koja omogućuje i bezgotovinski način plaćanja uz Snogoo aplikaciju. Dostupni su na vanjskim lokacijama uz neovisne shopove i pekarne. Franck kava za van i Franck Snogoo dostupni su od sad na više od 1000 lokacija po cijeloj Hrvatskoj i to na svim prodajnim mjestima iNovina, Tiska, pekara Dubravica, Mlinar, Klara, Bobis i drugih neovisnih pekara i kioska te benzinskih postaja Crodux.

Tekst nije sponzoriran.

Objavljeno 23. travnja 2020.

Coffee to go – Umjesto kave 30. travnja 2019.

Odoše ćevapi u to go!

Zar i sarma to go?!

 

 

 

Primajte RSS novostiBesplatne i brze

Božica Brkan

Piše Božica Brkan

Božica Brkan , utemeljiteljica i glavna urednica internetskog magazina Oblizeki, autorica je brojnih tekstova i knjiga o hrani kao što su kultni “Oblizeki – Moslavina za stolom”, “Enciklopedija špeceraja” te petnaestak kuharica bestselera, najnakladnijih u nas, od kojih su neke prevedene i na više jezika (“Hrvatska za stolom”, “Mediteran za stolom”, “Hrvatska jela na suvremeni način, “Slastice u Hrvata”, serijal “Mala škola kuhanja” itd.). Od 1993. do 2009. uređivala je Večernjakov prilog četvrtkom Vrt.

Nema komentara

Komentirajte

RSS kanalBesplatna i brza!

RSS kanal omogućuje vam da doznate kada su se na određenoj web stranici pojavio novi sadržaj, u ovom slučaju Oblizeki. Štedite vrijeme i uvijek ste prvi informirani.