Oblizeki

Knjiga "Oblizeki" Otkrijte knjigu "Oblizeki"

Piće 7. prosinac 2017.

Božićno pivo 2017. u blagdanskoj vesti

Početkom i ovoga prosinca tradicionalno je predstavljeno Božićno pivo, a već 28. izdanje oslikao je Stipan Tadić isplevši, ištrikavši mu poseban božićni džemper, toplu vestu. Podsjeća tona davnu tradiciju zagrebačkih starih građanskih Božića kada su rani objed odnosno kasni doručci započinjali aperitivom – pivom.

Na najromantičnijem dijelu zagrebačkoga Gornjeg grada, u idiličnome blagdanskom okruženju Adventa na Strossu, predstavljeno je najveselije i najšarenije izdanje Božićnog piva do sada. Šareno i toplo božićno ruho djelo je jednog od najboljih predstavnika mlađe generacije hrvatskih slikara, Stipana Tadića, kojim se nastavlja 28 godina duga tradicija građenja vizualnog identiteta Božićnog piva u suradnji s mladim i talentiranim hrvatskim umjetnicima. Prošle godine etiketu je dizajnirala Nikolina Zanetti.

Utopljeno dizajnom, ali i zimi dobro ohlađeno (Fotografija Pragma Komunikacije)Utopljeno dizajnom, ali i zimi dobro ohlađeno (Fotografija Pragma Komunikacije)

Utopljeno dizajnom, ali i zimi dobro ohlađeno (Fotografija Pragma Komunikacije)

Pretrpan bojama i uzorcima, djedicama, snjegovićima, sobovima, drvcima i svim mogućim blagdanskim motivima, šareni božićni džemper neobičan je komad odjeće satkan od blagdanskog duha koji ilustrira sve ono zbog čega posebno volimo ovaj dio godine. Zbog toga i Božićno pivo ove godine, tumače, nosi it blagdanski komad koji savršeno pristaje pivu posebnog okusa i jedinstvene recepture.

Ivan Šuvar i Vanja Bartolec (Fotografija Pragma Komunikacije)

S predstavljanja na Zagrebačkom Adventu: Stipan Tadić, Ivan Šuvar i Vanja Bartolec (Fotografija Pragma Komunikacije)

Vanja Bartolec, marketing menager Zagrebačke pivovare za Core brendove rekao je:

Iznimno smo ponosni što već 28. godinu zaredom proizvodimo Božićno pivo jedinstvene recepture kako bismo svim pivoljupcima pružili poseban blagdanski doživljaj. Osim toga, svake se godine brinemo i da Božićno pivo zasja u novom ruhu pa je tako i ovogodišnja etiketa Božićnog piva nastala iz dugogodišnje suradnje Zagrebačke pivovare i mladih umjetnika.

Osmišljeno i proizvedeno za dodatni užitak u najljepšem dijelu godine, Božićno je pivo postalo omiljeno osvježenje i neizostavan dio blagdanskog stola za kojim se stvaraju vrijedne uspomene u društvu najmilijih. Kao u dobrim starima vremenima.

Objavljeno 24. prosinca 2015.
Preporučujem srodne teme na Oblizekima:

http://oblizeki.com/27-bozicno-pivo-oslikala-nikolina-zanetti-19671

http://oblizeki.com/iza-prigodne-etikete-blagoslov-bozicnoga-piva-vec-26-put-16465

http://oblizeki.com/pecenke-iz-pivane-umjesto-purice-prepelice-a-odojak-s-%E2%80%93-pivom-16501

http://oblizeki.com/pivo-u-kulinarstvu-osobito-vrijedne-pivske-marinade-16492

http://oblizeki.com/desert-s-cudesnom-pjenicom-od-piva-uz-%E2%80%93-pivo-15310

http://oblizeki.com/svako-pivo-ima-svoju-pricu-svojeg-pilca-i-svoje-jelo-2234

http://oblizeki.com/zlahtno-vrbnicko-sampanjsko-pivo-16590

http://oblizeki.com/s-pivom-u-%E2%80%93-tanjur-15604

http://oblizeki.com/hajdmo-na-pivo-u-%E2%80%93-muzej-7381

http://oblizeki.com/pivce-za-zivce-%E2%80%93-toplo-i-s-tanjura-s-centra-a-ispred-televizora-7427

http://oblizeki.com/iva-pehar-pobjedica-hrvatskoga-masterchefa-2015-fino-kuha-s-pivom-15334

 

Primajte RSS novostiBesplatne i brze

Božica Brkan

Piše Božica Brkan

Božica Brkan , utemeljiteljica i glavna urednica internetskog magazina Oblizeki, autorica je brojnih tekstova i knjiga o hrani kao što su kultni “Oblizeki – Moslavina za stolom”, “Enciklopedija špeceraja” te petnaestak kuharica bestselera, najnakladnijih u nas, od kojih su neke prevedene i na više jezika (“Hrvatska za stolom”, “Mediteran za stolom”, “Hrvatska jela na suvremeni način, “Slastice u Hrvata”, serijal “Mala škola kuhanja” itd.). Od 1993. do 2009. uređivala je Večernjakov prilog četvrtkom Vrt.

Nema komentara

Komentirajte

RSS kanalBesplatna i brza!

RSS kanal omogućuje vam da doznate kada su se na određenoj web stranici pojavio novi sadržaj, u ovom slučaju Oblizeki. Štedite vrijeme i uvijek ste prvi informirani.